Fiat126.hu - 2019. December 7. Szombat, Ambrus napja van.
 

Hirdetések


Az oldal kizárólag magánjellegû ONTOPIC apróhirdetések elhelyezésére szolgál.
Bármilyen ontopic dolog hirdethetõ, komplett autó vagy alkatrészek, illetve keresés jellegû hirdetés is lehetséges, de csakis Kispolskival, esetleg 500-as vagy egyéb ontopic típussal kapcsolatos dolgok. Kérünk, hogy amennyiben elkelt a hirdetett dolog, töröld le a hirdetésedet!
A nem releváns képekkel rendelkezõ hirdetések értesítés nélkül törlésre kerülnek, keresõs hirdetés esetén is.

A hirdetések 30 napig érvényesek. Ugyanazt a dolgot ezen az idõn belül többször hirdetni tilos, és a hirdetõ összes hirdetésének értesítés nélküli törlését, valamint 30 napi kitiltását vonja maga után.

Kereskedõk és nagyüzemi eladók keressenek meg bennünket a club [kukac] 126 [pont] hu e-mail címen, és lehetõséget biztosítunk a termékeik megjelenésének!

Figyelem! Aki itt kíván hirdetni, az szíveskedjen ide feltölteni a hirdetett jármû adatait, a hasznaltauto.hu-ra vagy egyéb helyre linkelõs hirdetéseket értesítés nélkül töröljük, ismételt elõfordulás esetén regisztrációval együtt!

Hirdetés feladásához be kell jelentkezned!Üdv!

Van egy bontatlan blokkom, tartaléknak vettem alkalmi áron. Sajnos már nincs mibe beletennem, így feleslegessé vált. Ha valakit érdekel, megegyezünk, mert eléggé útban van. Sok kisebb alkatrészem is van, pl: új kis fekete, és nagy ezüstszinű dísztárcsa készlet, karbi, sárvédő gumi új, van egy régi 86 előtti kormányom szép állapotban, kormánykapcsoló szintén 86 előtti,kézifékkar,stb. Ha valakit érdekel hívjon vagy üzenjen!
TeL: 70-7741836, e-mail: histvan8@citromail.hu.
Ár: 6000 Ft

histvan (), 707741836, Kópháza
Hirdetés feladásának dátuma: 2019.11.21. 16:48:47


Fórum

Partnereink 

Közelgõ találkozók

Képek

 • Hirdetés
  Hirdetés
 • Ilyen üveg lesz nálam.
  Barnapolski
 • Hirdetés
  Hirdetés
 • Hirdetés
  Hirdetés
 • Hirdetés
  Hirdetés