Fiat126.hu - 2020. Október 25. Vasárnap, Blanka, Bianka napja van.
 

Hirdetések


Az oldal kizárólag magánjellegû ONTOPIC apróhirdetések elhelyezésére szolgál.
Bármilyen ontopic dolog hirdethetõ, komplett autó vagy alkatrészek, illetve keresés jellegû hirdetés is lehetséges, de csakis Kispolskival, esetleg 500-as vagy egyéb ontopic típussal kapcsolatos dolgok. Kérünk, hogy amennyiben elkelt a hirdetett dolog, töröld le a hirdetésedet!
A nem releváns képekkel rendelkezõ hirdetések értesítés nélkül törlésre kerülnek, keresõs hirdetés esetén is.

A hirdetések 30 napig érvényesek. Ugyanazt a dolgot ezen az idõn belül többször hirdetni tilos, és a hirdetõ összes hirdetésének értesítés nélküli törlését, valamint 30 napi kitiltását vonja maga után.

Kereskedõk és nagyüzemi eladók keressenek meg bennünket a club [kukac] 126 [pont] hu e-mail címen, és lehetõséget biztosítunk a termékeik megjelenésének!

Figyelem! Aki itt kíván hirdetni, az szíveskedjen ide feltölteni a hirdetett jármû adatait, a hasznaltauto.hu-ra vagy egyéb helyre linkelõs hirdetéseket értesítés nélkül töröljük, ismételt elõfordulás esetén regisztrációval együtt!

Hirdetés feladásához be kell jelentkezned!Eladók vagy cserélhetők a képen látható alkatrészek van több dolog is csak nincs minden le fényképezve kérésre küldök képet.Lehetőleg egyben szeretnék tőlük megválni!Cserébe legfőképp egy 180x200-as JÓ ÁLLAPOTÚ ágykeret érdekel de bármit meg hallgatok! Az alkatrészek ára szélvédőkkel mindennel együtt megközelítőleg 45000 Ft alkudni lehet cserénél árat nem nézek ha olyat ajánlasz ami számomra hasznos és érdekes viheted az összes cuccot!
Ár: 40000 Ft

feri89 (), 202557837, Nagymágocs
Hirdetés feladásának dátuma: 2020.09.26. 05:29:06


Fórum

Partnereink 

Közelgõ találkozók

Képek

 • Hirdetés
  Hirdetés

 • FUTO TOM

 • tlkg
 • Hirdetés
  Hirdetés
 • X
  GTTG