Fiat126.hu - 2024. Július 20. Szombat, Illés napja van.
 

Felhasználási feltételek


Általános

 1. A weboldalt a Club126 üzemelteti.
 2. A szolgáltatást csak saját felelõsségedre használhatod. Felelõs vagy a felhasználói neveddel végrehajtott mûveletekért, valamint az ezt védõ jelszavad biztonságban tartásáért.
 3. A Club126 nem vállal felelõsséget a weboldal elvárttól eltérõ mûködésébõl, megváltozásából, leállásából eredõ esetleges károkért.
 4. Regisztrációddal felhatalmazod a Club126-ot az elküldött személyes adatok kezelésére. Regisztálás után ránk bízott adataidat különlegesen bizalmasan kezeljük, harmadik félnek soha, semmilyen körümények között nem adjuk át.
 5. A Club126 mindent megtesz, hogy az általa elhelyezett tartalom ne tartalmazzon téves információkat, de semmilyen felelõsséget nem vállal a weboldalon található információk felhasználásából eredõ esetleges károkért.
 6. A weboldal tartalmazhat olyan elemeket, amelyek forrása az internet, így a szerzõi jogok tulajdonosa nem ismert. Amennyiben úgy érzed, hogy a Te szerzõi jogaidat sérti valamely tartalmunk, jelezd nekünk!


Tartalom

 1. A felhasználók által elhelyezett tartalmakért (képek, fórum-hozzászólások, cikk stb.) kizárólag a felhasználó felel.
 2. A felhasználó semmilyen követelést nem támaszthat a Club126-tal szemben az általa elhelyezett tartalom további felhasználást illetõen, de a forrás nickjét minden esetben feltüntetjük.
 3. Kép feltöltésénél köteles vagy elolvasni és betartani a képfeltöltésre vonatkozó irányelveket.
 4. Egy személy több felhasználói névvel való regisztrációja szigorúan tilos.
 5. Reklámot vagy reklámnak minõsülõ tartalmat kizárólag a Club126 engedélyével lehet elhelyezni (magánszemélyek apróhirdetéseinek kivételével).


Fórum

 1. A Fórumon kötelezõ az általános netikett betartása, értve ezalatt pl. a kisbetûk-nagybetûk szabályos használatát.
 2. Keress! Használd a keresõt, mert valószínûleg másnak is volt már olyan problémája, mint neked, így szinte biztos, hogy már leírták a választ. Csak akkor kérdezz, ha a kereséses nem vezetett eredményre!
 3. A Fórum nem chat! Ne köszönj be! A mondandódat sürítsd egy hozzászólásba, akkor is, ha több embernek válaszolsz egyszerre!
 4. Ha valakinek válaszolsz, használd a hozzászólások alatt található "Válasz erre" funkciót!
 5. Privát témákat privátban intézz! Amikor a mondandód csak egy emberre tartozik, azt ne a fórumon közöld, hanem privát üzenetben.
 6. Bárminemû politikával kapcsolatos, rasszista, trágár vagy bármilyen módon jogszabályba ütközõ hozzászólás szigorúan tilos!
 7. Más felhasználókat sértõ, lejárató, illetve egyértelmûen velük kapcsolatosan alpári vagy sértõ módon kinyilvánított véleményeket - személyeskedést - tartalmazó hozzászólások tilosak!
 8. Mindegyik topicba csak a címe szerinti tartalom írható, az offtopic hozzászólások kerülendõek.
 9. Ugyanazon kérdésnek vagy egyébnek egynél több topicba való beírása tilos! (Kivételt képeznek a Club126 hivatalos közleményei.)
 10. A tökéletes helyesírás nem feltétel, azonban az értelmezhetõ, olvasható írás igen. Értelmezhetetlen, össze-vissza karakterekbõl álló szavak, írásjelek mellõzése, és minden egyéb, az olvashatóságot megnehezítõ dolog tilos.
 11. Más felhasználókról IRL adat ("In Real Life" - valódi név, lakcím, telefonszám, e-mail cím) közlése szigorúan tilos.
 12. Szigorúan tilos olyan hozzászólás írása, amely módosítja a weboldal mûködését, kinézetét.
 13. A Fórumon bárminemû hirdetés vagy reklám elhelyezése tilos.


Moderáció

 1. A Club126 fenntartja a jogot bármely felhasználó által közétett tartalom értesítés és indoklás nélküli törlésére.
 2. Amennyiben egy felhasználó megszegi a feltételeket, figyelmeztetjük, és az eset súlyosságától függõen maximum 7 napig tartó írásjogmegvonásban részesítjük. Ismételt elõfordulás esetén a felhasználó végleges törlésre kerül.
 3. A moderációval kapcsolatos aggályokat privátban lehet jelezni a Club126 vezetõségénél, de a döntés jogát fenntartjuk, az ellen fellebbezésnek helye nincs.

 

Fórum

Partnereink 

Képek


 • Gráf Márton
 • 2022
  andrasme

 • Papp Zoli
 • Bodza
  Kis Dóra
 • Giallo Ginestra 258
  uz011