Fiat126.hu - 2024. Július 20. Szombat, Illés napja van.
 

Találkozók képei - 2010.09.03-15. Jecenice u RakovníkaA Cseh polskis klub hívta meg a Club126-ot a szeptember elsõ hétvégéjén megrendezésre kerülõ találkozójukra.

A találkozó péntekjén 4 magyar autó indult el Csehország felé: Bek-729, 126fan, Holló és Dömi autójával a tulajdonosok mellett utasként Bek barátnõje, Stiffi és Nyuszy.
Az út nem volt eseménytelen Dömi autójának "hála": szelepfedél tömítés csere, benzinvisszafolyó csõ kiugrása a karbiból, komplett ventilátorház csere (3óra), valamint olajbeöntõ sapka elhagyás.
Ezen bajok lekûzdése után hajnali fél4re ért a csapat a Gyõrtõl 500 km-re lévõ kempingbe.

Szombaton betereltek minden autót egy elkerített sportpályára, majd egy kérdõíves verseny volt. Illetve utána több, autótól független játékban lehetett résztvenni.

A játékok után jól szervezett konvojban átvonultunk egy közeli várromhoz, ahonnan a tájékozódási verseny indult. Mi azt - nyelvi nehézségek miatt- inkább kihagytuk. Helyette Bek-729 leégette a kuplungját, amit oldalra döntés közben Coca-Cola bespricceléssel ideiglenesen javítottunk, Ezt követõen Õ kicsit eltévedt, majd a megforduláskor egy trágyadombba kötött ki. Mentését követõen egy falucskába autóztunk, ahol kettéváltunk. Nyuszy és Dömi maradt a csehekkel-lengyelekkel ebédelni, a többiek mentek a kempingbe kuplungot cserélni.
Ebéd után még pár falu, vár, hegy meglátogatása volt a program.

Este az eredményhírdetéskor Hollo átvehette a legmeszebbrõl jött résztvevõnek járó díjat, Bek-729 pedig a legszerencsétlenebb résztvevõ címet érdemelte ki. Az este további részében sütegétés, és nemzetközi italok kóstolgatása volt.

Vasárnap viszonylag korán indult a csapat hazafelé, mert még egy prágai városnézést is beiktattunk az útba. Prága szép város, állítólag újabban Kelet-Európai Amszterdam funkciót tölt be, de mi ebbõl nem élveztünk semmit:)

A hazaút eseménytelen volt, fél8kor vált szét a csapat Gyõrben.

Gratuláció ezúton is a csapatnak.

Dömi
(és köszi, hogy megvártatok, amíg szereltem:))
Fórum

Partnereink 

Képek


 • Gráf Márton
 • 2022
  andrasme

 • Papp Zoli
 • Bodza
  Kis Dóra
 • Giallo Ginestra 258
  uz011