Fiat126.hu - 2024. Április 25. Csütörtök, Márk napja van.
 

Gazdik - GrossoSziasztok!

Õ itt DeKoPír. Egy '91-es kulcsos polski. A második kisautóm.

Az elsõt is ismertétek, Renit, sajnos felette eljárt már az idõ és egy rossz lakatosválasztás miatt szegény eléggé el lett rontva.... Nagyon sajnálom, de szegénynek ennyi volt a pályafutása, pedig szép eredményeket értem el vele és 8 évig szolgált kisebb-nagyobb galibákkal.

Itt egy kis vedó Renirõl és rólam... szép volt. :(
http://www.youtube.com/watch?v=EE6OSdOUu9M

És hát DeKo. Õt tesómtól "kaptam", mivel Õ vett egy másik autót, a kettõt pedig sok lett volna fenntartani, így el akarta adni. Korához képest nagyon jó állapotban van, a két küszöb cserés csak, a többi jó, így hát le is csaptam rá!
Próbálom csinálgatni, szépítgetni, de mindenekelõtt alváz és üregvédelem, nehogy hasonló sorsa jusson, mint Reni!

Az elérhetõségeim: 0620/2698210, norbee002@freemail.hu, avagy MSN: grosso002@hotmail.comKöszi KeMa ismét versenyeztünk :) Velence 2011 - épp szlalomhoz készülve by KeMa Hazamentünk 260km-re :) A Don és testõrei - By: Lajoska DeKoPír - Mert szeretem :) Tempóóó :) "Éjjeli vadász" :) Nagyoon megy, csúúúszik :D :) Kedves Vadorzó :) Tárcsásodtunk :) Nyári :) 2016 Na meg egyszer utoljara csinalunk egy szepet ;) Haladunk - Remelem talalkozora keszen lesz :) Indul a LEGO felnotteknek :) 2018 :) :)

Fórum

Partnereink 

Közelgõ találkozók

Képek

 • 2022
  andrasme

 • Papp Zoli
 • Bodza
  Kis Dóra
 • Giallo Ginestra 258
  uz011

 • hollo