Fiat126.hu - 2024. Március 29. Péntek, Auguszta napja van.
 

Gazdik - 126



1.autó(piros)
Ezt a polskit eredetileg alkatrésznek vették meg de nem sok minden kellet belõle és le vitték volna a méhbe ha én nem veszem meg! Azóta szépítgetem csinosítom ahogy tudom. Ami eddig cserélve vagy véve lett bele: ajtókárpit,két tükör ablaktörlõ,pár mûanyag díszléc,dísztárcsa,ablakmosó tartály,bal hátsó üveg,szivató bowden,váltó rudazat, stb.!! A lista hosszu lenne es a pénz is sok ami ráment! Sajnos végül  el kellet bontani mert a narancs meg vételéhez kellett a pénz és nagy örömöre a piros kiárulása behozta a narancs árát plusz átiratását es még hozott pénzt a konyhára nem is keveset de innentõl már nem számoltam még mennyit!
2.autó(narancs)
Évjárat:1981
Km állás: 30000km!
Állapot: elfogadható ideiglenes állapot , egy fényezés ráférne!
Történet: Az autót elsõ tulajdonostól vettük , itt helyben a házunkba garázsal együtt. Egy pár forint azért már rá lett költve.
-Felnik homokolva és gyári színre fújva.
-Mûszerfalra 3 vakdugó.
-Elején lévõ sérülés kijavítása és festés.
-Csomagtérnyitó
és még rengeteg apróság!
Állandó törödésben van része nállunk a kis autónak és ahogy csak tudunk vigyázunk rá!:)
3.autó(megint egy piros)
Jön a nyár , jön a nyári szünet és ez alatt az idõ alatt nem akarok unatkozni. Megoldás: egy játszos kispolszki. Forgalombol végleg ki van vonva , borzasztó állapotban van a kaszni és a belsõ is eléggé lelakott. Viszont a motor nagyon brutál , nem tudom mi lehet vele de nagyon erõs kis motor van benn! 


Még amikor ketten voltak! Orange ;) Amikor kocsit mosunk hetvegen ❤️ Na alakulgat Találkozó helyett pihenõ :( sajnálom Õsz végi fotózkodás Az új szörnyeteg! Ismét ketten Hello tavasz! Csillogás:) Nyárias:) Téli pihenõn 126os nap Eger

Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek


  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo
  • Hirdetés
    Hirdetés