Fiat126.hu - 2024. Március 29. Péntek, Auguszta napja van.
 

Gazdik - momo850r



("Szóval Õ lenne a mi Polskink.
Nagyjából 2 hónapja vásároltuk augusztus közepén.
Gondoltam hogy egy élménydús autó lesz , de hogy ennyire. Még ki se értünk Ajkáról (Itt vettük) de a rosszúl záródó jobb ajtó egy gyors körforgalomba kinyílt ,de az anyósülésen tartozkodó személyt szerencsére az öv megfogta , persze vicces volt. A cél Balatonlelle, ami nyugati irányba rövidebb lett volna ha, ha nem tévedtünk volna el egy Y- keresztezõdésben egy kis bakival. Igy tudtunk nélkül szépen haladtunk Veszprém irányába , mit sem sejtve...nagyjából egy 20 km után feltûnt mindenkinek az ismeretlen táj , mire feleszméltünk már Tihany felett jártunk , visszafordulni már nem volt kedvünk s amúgy is hosszabb lett volna. Szép nyári délután volt , dimbes-dombos utak , lágy szellõ , zene. Tökéletes autókás.
Volt. Mindaddig míg a veszprémi nagy keresztben a lámpánál le nem fulladt az autó. Jó oké , üresbe ki , gyujtás le , gyujtás vissza és köszörültetés..nos az autó meg se mukkant. ( Mieltött megvettük 1 hónapot állt ,aksi nem volt toppon)
Piros lámpa ... Én: muter ülj át , betollak...tudod hogy kell?!..Õ: próbáljuk meg.
Kiszállok , mellettem ,mögöttem nagy kocsisor. Rátámaszok , sárga...megindulok , kiabálom rakd 2-be. Gyerünk-gyerünk-gyerünk , mondam magamban és rápillantottam a motorra és szóltam hogy engedje fel. Aztán vagy 5 méter tolás után pöf-pöf-pöf indult. Vicces jelenet volt , pók megy elõl én meg futok utána az 5 sávos keresztezõdésben. Szerencsére a maradék 80 km-t mondhatni eseménymentesen töltöttük. A héten átirattuk ,és minden papírmunkát elvégeztünk , persze volt ittis 1-2 bökkenõ. :)

Azóta jártunk sok helyen , Keszthely ,Kaposvár stb , nagyjából 2 ezret beletettünk szeptemberben.
Hiba nélkül teljesített. 
Most pedig elindult a felújítás ,amirõl fel is raktam pár képet.
Annyit mondok hogy nagyjából teljeskörû lesz ,de majd egy videó is lesz készítve a végén a rendberakásról.")

 

A VIDEÓ ELKÉSZÜLTÉIG KERÜL IDE IS 1-2 KÉP A FELÁJÍTÁSBÓL



Papucsokra várva

Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek


  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo
  • Hirdetés
    Hirdetés